Aj jedlo má byť zážitkom
Nechceme, aby ste sa len prišli najesť, chceme Vás zabaviť, vtiahnuť do deja kuchárskeho umenia, zapojiť vaše zmysly.

Reštaurácia Zuzana
Reštaurácia v tradičnom goralskom štýle. Počas celého roka si pochutíte na regionálnych špecialitách i jedlách medzinárodnej kuchyne.


Reštaurácia Sisi
Reštaurácia pre ubytovaných hostí nášho hotela vás priv stupe ohúri staroviedenským štýlom a výnimočnými detailami.


Letná terasa
V letných mesiacoch je k dispozícii otvorená terasa, kde si prijemne posedíte a vychutnáte jedlá z našej kuchyne.



Cigar Room
Salónik pre každého, kto dokáže oceniť kvalitu, výnimočnú chuť a výber tých najlepších cigár z celého sveta.
Pravidelne organizujeme
Tematické večere
Titanic
Každú stredu sa prenesieme na palubu lode Titanic, aby sme vám dopriali slávnostnú večeru, akú mali možnosť ochutnať prominentní pasažiéri najznámejšieho parníka. O autenticitu sa postarajú muzikanti, ktorí svojimi tónmi ešte viac umocnia atmosféru.
Tematické večere
Goralský večer
Tradície môžete u nás doslova ochutnať. Stoly plné výborného jedla kuchyne Goralov s lokálnymi surovinami. Goralský večer bude vaša nezabudnuteľná večera doprevádzaná spevom so zvukmi huslí či akordeónu.


Šéfkuchár
Matej Birošík
Od roku 2010 je Matej šéfkuchárom v Grand Hotel**** Bachledka Strachan v Ždiari. Pochádza z Lendaku a za kuchára sa vyučil na strednej škole v Hornom Smokovci. Po škole to nemal jednoduché a svetom gastronómie sa musel doslova predierať. S usilovnou a poctivou prácou sa dostavili aj úspechy. V Anglicku sa mu podarilo na kulinárskych festivaloch variť so svetovými kuchárskymi hviezdami.