Wellness & SPA

Egy hely egy élménnyel

Élvezze a szálloda úszómedencéjét a gorál népművészet gyönyörű elemeivel és a legfiatalabb látogatók számára kialakított gyermekmedencével. Ússzon és kényeztesse magát a vízi masszázsfúvókákkal. A szálloda SPA-jában a regeneráció és az érzékszervi élmények egyedülálló világába csöppenhet.

GHB_bazen_ico

Úszómedence ellenáramlással

GHB_detskybazen_ico

Gyermekmedence

GHB_virivka_ico

Pezsgőfürdő

GHB_sauny_ico

Szauna világ

GHB_masaze_ico

Masszázsok

GHB_ochladzovaciesprchy_ico

Hűsítő záporok és jégeső

Úszómedencék

Minden látogató biztosan élvezni fogja a 12 méteres úszómedencét. Akár úszni szeretne, akár a vízsugarakkal élvezni egy masszázst.
A Wellness & SPA gyermekmedencét is tartalmaz, ahol a legfiatalabb látogatók is megtalálják a magukét.

További információ

Pezsgőfürdő

Pihenjen és élvezze a hidromasszázst a pezsgőfürdőben. Az áramló meleg víz ellazítja az izmait, serkenti a vérkeringését, és olyan érzést kelt, mintha újjászületett volna.

Szauna világ

A szaunavilágban többféle szauna közül választhat: sós szauna, gőz aromaszauna, infrakabin két személyre vagy finn szauna. A szaunázás után felfrissülhet a hűsítő medencében, a masszázs hűsítő zuhanyzóban vagy
használja a jégesőből származó jeget.
A tepidárium fűtött napozóágyakkal, relaxációs nyugágyakkal és kellemes, diszkrét zenével harmonikus egészet alkot a test szaunázás utáni általános kikapcsolódásához.
Ne felejtsd el megköszönni a lábaidnak, amelyek egész nap cipelnek téged, és kényeztesd őket egy Kneipp jótékony fürdővel. Az ösvény alján lévő kavicsok masszírozzák a lábat, a hideg és meleg víz váltakozása pedig jótékonyan hat a vérkeringésre.

További információ

Masszázsok

A masszázst a relaxáció legrégebbi és legtermészetesebb módjának tartják. Ez a legtökéletesebb módszer arra, hogy harmonizáljuk az elmét a testtel. Bízza magát szakemberek kezébe, válasszon a masszázsok közül.

További információ

HB_gift1_icon

Ajándékozza meg szeretteit
ajándékutalvánnyal

Ajándékutalványok a következő szolgáltatásokra vásárolhatók:

Romantikus vacsora
Maradj
Wellness
Masszázs