Szállás árlista

Hogyan tudhatja meg a tartózkodás árát?

A foglalási rendszerünkben egy adott dátum kiválasztásával könnyen megtudhatja az Ön tartózkodásának árát. Válassza ki a dátumot, a személyek számát vagy akár a gyerekek életkorát.
Foglalási rendszerünk azonnal kiszámítja az Ön tartózkodásának végleges árát. Választhat reggelivel, félpanzióval vagy különböző tematikus és szezonális csomagok közül.

Hogyan válasszuk ki a legjobb árat a tartózkodáshoz?

  • A szállás ára egy adott tartózkodási időpontra vonatkozóan változhat. Minél korábban foglalja le a szállást, annál kedvezőbb az ár. Ezért a legjobb, ha azonnal lefoglalja a szállást.
  • Ha a foglalási rendszerben nem kap ajánlatot az Ön által kiválasztott időpontra, válasszon egy másik, Önnek megfelelő, szabad időpontot a naptárban (zöld pipával jelölve).
  • A másik ok, amiért a rendszer nem kínál egy adott tartózkodási időt, az lehet, hogy Ön kevesebb éjszakára keres szállást, mint amennyit az adott időpontra kínálunk vendégeinknek. A naptárban egy kis piros számmal körbe jelölve láthatja, hogy egy adott időpontra hány éjszakát kell minimum foglalni.
  • A legjobb ár szerinti időpontok kiválasztásához kattintson az adott szobatípus melletti naptár ikonra. Válassza ki a dátumokat az Önnek megfelelő áron.
  • Ha a rendszer nem kínál Önnek egyetlen szabad szobát sem, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon. Szívesen ellenőrizzük a szálláslehetőségeket közvetlenül a recepción.