Hírek

  • Všetko
  • közlemények
  • Uncategorized @hu

Az intézkedések aktualizálása

"Védjük meg az egészségünket,, Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségvédelemre, ezért betartjuk a Szlovák Egészségügyi Felügyelet rendeletének keretében hozott intézkedéseket. Műveletünk OTP üzemmódban nyújt szolgáltatásokat. Bizonyítani kell magadnak: - oltási igazolás - 72 óránál nem régebbi negatív RT-PCR vagy LAMP teszteredmény - 48 óránál nem régebbi negatív antigénvizsgálati eredmény - érvényes Covid-19 igazolvány vagy EU digitális kártya Naprakész információkért hívja a +421 908 507 773-as telefonszámot, vagy látogasson el a recepcia@hotelbachledka.sk weboldalra. - a szokásos R-O-R szabályoknak való megfelelést fogjuk kérni. - Mielőtt belépne a szállodába, kérjük, fertőtlenítse kezét antibakteriális oldattal, amely a szálloda ajtajánál /érintésmentes antibakteriális oldat/ - Expressz bejelentkezés: tegye ezt kényelmesen otthonában, mi átadjuk Önnek a recepción. A szobakártya és egyéb információk a szállodai könyvben várják Önt. Bármely más kérdéseire szívesen válaszolunk a szálloda telefonszámán /1111-es kulcs/. - tartózkodása alatt megkérheti a recepciót, hogy ne lépjen be a szobájába, vagy "Belépni tilos" feliratot akasztva az ajtó kilincsére. - A szálloda minden területét rendszeresen fertőtlenítik, szellőztetik és takarítják. - a reggelit és a vacsorát a kormányrendeletnek megfelelően szolgálják fel. - szobaszervizünket bármikor igénybe veheti 08:00 és 22:00 között. - úszómedence és gyermekmedence üzemel. Masszázsok - előzetes foglalás szükséges - a szálloda teljes ügyeletes személyzete rendszeresen vizsgázik Továbbra is figyelemmel kísérjük a szlovák kormány aktuális rendeleteit és a szállodai tevékenységre vonatkozó irányelveket. Bármilyen kérdése lehet a foglalásokkal és kérésekkel vagy ajándékvásárlással kapcsolatban. voucher naponta kommunikálhat kollégáinkkal a foglalási osztályon a rezervacie@hotelbachledka.sk e-mail címen vagy a + 421 908 237 027-es telefonszámon. Már most várjuk érdeklődését az üdülések iránt, a kellemes pillanatokra és az élményekkel teli napokra, amelyek együtt fogjuk megtapasztalni. Köszönjük, hogy velünk voltál! Nélkületek sötét a jövőnk!

Covid-19 intézkedések

A Grand Hotel Bachledka**** Strachanban nem kell aggódnia a biztonsága miatt tartózkodása alatt. A higiéniai előírások szigorú betartása a szállodánkban természetes, és minden alkalmazottat az aktuális intézkedésekre is kiképeztek.

A szálloda ünnepélyes megnyitása a felújítás után

Egy nehéz rekonstrukció után, amikor az egész jelentősen megváltoztatta a külsejét, július 3-án hivatalosan is megnyitják az új Grand Hotel Bachledka Strachan kapuit. Szeretnénk meghívni mindenkit, hogy legyen ott velünk, és együtt egy új korszakot nyitunk szállodánk számára. Ehhez már elkészült egy speciális kulcs, amelyet a felújítás megkezdésekor eltemettünk.