Sisi étterem

Régi bécsi stílusú étterem

A szálloda éttermének napsütötte helyiségeiben azonnal érezni fogja a pozitív energia áradását.

Ždiar étterem

Sisi étterem

Nyitva naponta 8:00 és 22:00 között

A stílusos à la carte étterem egy olyan hely, ahol elfelejtheti a mindennapi problémákat, miközben megkóstolhatja a Matej Birošík séf által vezetett tapasztalt szakácscsapat által készített kulináris különlegességeinket.

Kvalitné vína

Minőségi borok választéka

Tematické večere

Rendszeres tematikus vacsorák

Lokálne špeciality

Helyi specialitások

Domáce syry

Házi készítésű sajtok

Mäso od farmárov

Helyi gazdáktól származó hús

Vlastné dezerty

A szállodában készített desszertek

Regionális specialitásokat és nemzetközi ételeket kínálunk, figyelmet fordítunk a húsmentes ételekre is. A friss, szezonális alapanyagok természetesek. Szakácsaink szívesen figyelembe veszik az esetleges egészségügyi korlátozásokat, és az Ön kívánságai szerint készítik el az ételt.
Az ételt finom borok kísérik, amelyeket széles borlapunkról választhat.
Nem szabad megfeledkeznünk a helyszínen elkészített édes csábításokról sem.

A vendégek 08:00 és 09:30 között bőséges svédasztalos reggelit, 18:00 és 20:00 között pedig változatos svédasztalos vacsorát fogyaszthatnak.

Rendszeresen szervezünk

Tematikus vacsorák

Titanic

Éljen át egy ünnepi estét a leghíresebb óceánjáró fedélzetén, és élvezze azt a menüt, amelyet az utasok is megirigyelhettek volna azon a végzetes éjszakán az Atlanti-óceán mélyén elsüllyedő, elsüllyeszthetetlen álomhajón. Szerencsére nem jutunk hasonló sorsra, és együtt csak elveszünk az élő romantikus zene hangjaiban.

Tematikus vacsorák zenével

Vidéki este

Kellemes este a szálloda teraszán élő countryzenével és grillezett specialitásokkal. A gyermekek számára különböző játékokat és versenyeket szerveznek.