Gasztronómia

Gourmet élmények Bachledkában

Nem csak enni jön ide, mi szórakoztatni szeretnénk, bevonjuk Önt a kulináris művészetbe, és minden érzékszervét igénybe vesszük.

Reštaurácia Ždiar Bachledka Strachan Reštaurácia Zuzana (3)

Zuzana étterem

Étterem hagyományos felföldi stílusban. Egész évben élvezheti a regionális specialitásokat és a nemzetközi konyhát.

További információ

Reštaurácia Ždiar Grand hotel Bachledka Strachan

Sisi étterem

A szállodánkban megszálló vendégek étterme már a belépéskor lenyűgözi Önt régi bécsi stílusával és kivételes részleteivel.

További információ

20_07_25_GHB Country večer (14)

Nyári terasz

Ha az időjárás engedi, van egy szabadtéri terasz is, ahol kényelmesen leülhet, és élvezheti a konyhánkból származó ételeket.

További információ

Tematikus vacsorák

Titanic

Éljen át egy ünnepi estét a leghíresebb óceánjáró fedélzetén, és élvezze azt a menüt, amelyet az utasok is megirigyelhettek volna azon a végzetes éjszakán az Atlanti-óceán mélyén elsüllyedő, elsüllyeszthetetlen álomhajón. Szerencsére nem jutunk hasonló sorsra, és együtt csak elveszünk az élő romantikus zene hangjaiban.

Tematikus vacsorák

Goral este

Itt szó szerint érezni lehet a hagyományok ízét. Büféasztalok tele finom gorál ételekkel, amelyek minőségi helyi alapanyagokból készülnek, hűtött áfonyás szeszesital Strachanovica 42%, és mindezt élő népzene kíséretében. A Goral este felejthetetlen élmény lesz az Ön számára.

Šefkuchár Matej Birošík Grand hotel Bachledka Strachan
Szakács

Matej Birošík

Matej 2010 óta a zdiari Grand Hotel**** Bachledka Strachan séfje. Lendakról származik, és a Horný Smokovec-i középiskolában szakácsnak tanult. Az iskola után nem volt könnyű dolga, és szó szerint végig kellett dolgoznia magát a gasztronómia világában. A kemény és becsületes munka meghozta a sikert. Angliában sikerült a kulináris fesztiválokon a világ kulináris sztárjaival főznie.

Azt mondták rólunk