Feltételek és feltételek

  1. Alapvető rendelkezések

   1. Grand Hotel**** Bachledka Strachan, üzemeltető: Strachan, s.r.o., 646 059 55 Ždiar. A szálláshelyet a **** osztályú szállodának minősítik, amely szállást, vendéglátást, wellness- és kiegészítő szolgáltatásokat nyújt.
   2. A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) szabályozzák a szálloda üzemeltetője által a www.hotelbachledka.sk weboldalon, annak aloldalain és aldomainjein keresztül a recepción vagy az online foglalási rendszeren keresztül nyújtott foglalási szolgáltatások módját.
   3. A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott valamennyi feltételre az ÁSZF és a szálloda honlapján közzétett szállásszabályzat az irányadó.
  2. Szolgáltatások kiválasztása és foglalása

   1. Az Üzemeltető vállalja, hogy a szolgáltatásokat a foglalás időpontjában kínált mértékben nyújtja és biztosítja.
   2. További szolgáltatások foglalása esetén az Ügyfél csak annyi szolgáltatásra jogosult, amennyit megfelelően lefoglalt. Ebben az esetben a foglalási visszaigazolás a döntő, amely mind az üzemeltető, mind az ügyfél számára dokumentum.
   3. Az Ügyfél a foglalás megtétele után bármikor jogosult további kiegészítéseket tenni a foglaláshoz, és a lefoglalt szolgáltatásokat kiterjeszteni.
  3. Fizetési feltételek

   1. A szálloda weboldalán kínált szolgáltatásokért banki átutalással, hitelkártyával vagy előlegszámlával lehet fizetni.
    Ha úgy dönt, hogy hitelkártyával/betéti kártyával fizet, a lefoglalt szolgáltatások árának 50-100%-át kitevő előlegre van szükség, amelyet a rendszer a foglaláskor generál, és amely a szolgáltatások kötelező érvényű foglalásának megerősítéséhez szükséges.
   2. Ha a szálloda számlájára történő banki átutalással fizet, a lefoglalt szolgáltatások árának 50-100%-át kitevő előlegre van szükség a kötelező érvényű foglalás megerősítéséhez.
   3. Ha úgy dönt, hogy előlegszámlával fizet, akkor az előleg 50-100%-át az érkezés előtt legalább 14 munkanappal kell befizetnie.
   4. Fizetési részletek. Számlatulajdonos: Strachan, s.r.o. ; Bankkapcsolat: SLSP, a.s., IBAN: SK1609000000000494126833; BIC: GIBASKBX.
   5. Ha az ügyfél nem fizeti be a foglalót az esedékesség időpontjáig, a foglalás automatikusan teljes egészében törlésre kerül.
  4. Lemondás és a befizetések visszatérítése

   1. A szerződéstől való elállást és a szolgáltatásfoglalás lemondását mindig a lehető leghamarabb, az ok megjelölésével, írásban vagy telefonon kell megtenni, amelyet írásbeli visszaigazolás követ, az ügyfél következő adataival: név és vezetéknév, állandó lakóhely, a tartózkodás időpontja, a foglalás visszaigazolási száma, e-mail cím, amelyről a foglalás történt, bankszámlaszám IBAN formátumban, beleértve az említett számla ügyfél általi tulajdonjogát igazoló dokumentumot. A szerződéstől való elállás kizárólag a szálloda recepcióján keresztül a +421 908 507 773 telefonszámon, e-mailben a recepcia@hotelbachledka.sk címen vagy postai úton a Grand Hotel**** Bachledka Strachan, Bachledova dolina 695, 059 55 Ždiar címre tehető.
   2. A foglalással az ügyfél elfogadja a lemondási feltételek teljes tartalmát. Lemondás esetén a szálloda jogosult lemondási díjat felszámítani, amelyet a foglalási visszaigazolásban feltüntetünk.
    Lemondási feltételek:
    1. 28 nappal az üdülés előtt – az üdülés árának 10%-a
    2. 27 – 15 nappal az üdülés előtt – az üdülés árának 50%-a.
    3. 14 – 0 nappal az üdülés előtt – az üdülés 100%-a
    4. A vissza nem térítendő opció kiválasztása esetén a fizetés 100%-ban előre történik, visszatérítés nélkül.
    5. A foglalás az érkezés előtt legalább 29 nappal egyszer díjmentesen módosítható. Bármilyen további módosítás 20,-€ összegű díj ellenében, a szálloda recepciójával való egyeztetés után.
   3. Függetlenül attól, hogy az Ügyfél milyen módon fizette ki a lefoglalt szolgáltatásokat, a visszatérítés módja – amennyiben az Ügyfél a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján jogosult rá – minden esetben a Szolgáltató számlájáról történő banki átutalással történik. A visszatérített szolgáltatások euróban kifejezett teljes összegéből levonásra kerül az Ügyfél eredeti fizetésével kapcsolatos összes költség (bankköltségek, kártyás fizetések szolgáltatási díjai, a fizetéssel kapcsolatos egyéb díjak).
  5. Érkezés és a tartózkodás végrehajtása

   1. Az előleg befizetése után a vendég részére kiállítjuk a fizetési igazolást, amely kötelezően megerősíti a foglalást.
   2. A tartózkodási utalvány megvásárlását és a teljes ár kifizetését követően a szolgáltató e-mail címére vagy postai címére utalványt állítanak ki és küldenek, amelyet az ügyfélnek a szállodába érkezéskor és a szállodai recepción történő bejelentkezéskor feltétlenül be kell mutatnia.
  6. Adatvédelmi irányelvek

   1. A Grand Hotel**** Bachledka Strachan a személyes adatok védelméről és egyes törvények módosításáról és kiegészítéséről szóló 18/2018. sz. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.), az általános adatvédelmi rendelet (a továbbiakban: GDPR) alapján kezeli a személyes adatokat. Az uniós rendeletekkel és a Szlovák Köztársaság vonatkozó jogszabályaival összhangban megtettük a megfelelő technikai, szervezési és személyzeti intézkedéseket.
   2. A vendég nyilvántartásba vétele céljából a következő személyes adatokat kezeljük: név , vezetéknév, lakóhely, születési idő, személyi igazolvány száma, amelyet a vendég által a tényleges szállás előtt benyújtott személyi igazolványból kapunk.
   3. A személyes adatokat a Grand Hotel**** Bachledka Strachan kézzel és automatikusan, közvetlenül a felhatalmazott alkalmazottai révén, valamint a Grand Hotel**** Bachledka Strachan által kijelölt adatfeldolgozók dolgozzák fel személyes adatok feldolgozására vonatkozó szerződések alapján.
   4. Azon szervezetek listája, amelyeknek a vendég személyes adatai átadhatók: személyes adatokat csak a jogszabályi előírások alapján adunk át vagy adunk át harmadik félnek.
   5. A személyes adatokat a Grand Hotel**** Bachledka Strachan az utolsó látogatástól számított 6 évig kezeli.
   6. Ha a vendég úgy véli, hogy személyes adatainak feldolgozása jogellenes, panaszt tehet a felügyeleti hatóságnál, amely a Szlovák Köztársaság területén a Személyes Adatvédelmi Hivatal (www.uoou.sk).

  Ezek az OP-k 2020.05.01-én lépnek hatályba.